Reserveren
Afleiding op kantoor: hoe ga je ermee om?
Over afleiding en andere tijdvreters op kantoor

Er is niets zo boeiend dan samenwerken in een team en ondanks de verschillende persoonlijkheden en attitudes (denk maar aan de INSIGHTS kleuren) naar eenzelfde doel toe werken.

De kruisbestuiving tussen de collega’s onderling is zeker niet te onderschatten. Een onderzoek bij meer dan 1000 Vlamingen op vraag van Protime, leert ons echter dat wij onze collega’s ook regelmatig storen. 44% van hen wordt dagelijks meer dan 6 keer afgeleid door collega’s en bij 19% is dit zelfs 10 keer!

Sommige vragen kunnen snel beantwoord worden, maar toch haalt het mensen uit hun werkritme en concentratie. Eén op de vijf keer duurt het zelfs 10 minuten vooraleer mensen weer gefocust zijn. Als wij daarbij de e-mails, telefoongesprekken en administratieve rompslomp rekenen, dan blijkt dat het slechts weinig Vlamingen lukt om vier uur onafgebroken flink door te werken.

Daarom loont het ook om op regelmatige tijdstippen deze ingeslopen routines te doorbreken en buiten huis te vergaderen en brainstormen … iets waar wij in Vergaderhuis Wallekant al helemaal in geloven!

Til je graag je vergadering naar een hoger niveau? Neem nu contact op met Vergaderhuis Wallekant en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.