Reserveren

… tot vergaderhuis …

In 2014 kochten wij, Chris en Gust, het huis van de familie. De 15 daaropvolgende maanden gingen we aan de slag, samen met architect – en neef – Ir Wouter Van Den Broeck.

Vandaag biedt Vergaderhuis Wallekant een mooi evenwicht tussen oud en nieuw. Wat vroeger het ouderlijke huis was van Chris, is nu omgedoopt tot een uitstekende locatie voor vergaderingen, opleidingen, trainingen en andere professionele besprekingen.

… met ons eigen DNA

Hier werkt geen personeel: alleen de bezielers van Vergaderhuis Wallekant.

Met veel toewijding ontvangen en ontzorgen we elk team. Daarnaast voorziet Chris het huis van kunst, van lokale kunstenaars en vaak ook van eigen makelij.

Het project – barstend van ons eigen DNA – is een pareltje waar we nog elke dag voldoening uit halen.

Wie zijn wij?

We leerden elkaar kennen op de ‘sociaal school’ in Brussel. Beiden gedreven om ‘voor mensen iets te willen doen’. 40 jaar later gebruiken we ons eigen DNA om jou en je team te ontzorgen.

Chris(tine) Van Den Broeck

… werd als jongste uit een gezin van vier geboren in ditzelfde huis.

Al van bij het begin trok ze de sociale sector in. Ze volgde een basisopleiding maatschappelijk assistent en studeerde later af als contextueel gezinstherapeut.

Al 35 jaar bouwt ze haar ervaring op in o.a. het CLB, het Medisch Pedagogisch Instituut en in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze is mede-oprichtster van ’t Dak en De Poort: opvangtehuizen voor daklozen.

Gust De Wit

… sloeg na zijn studies van maatschappelijk assistent resoluut de weg in van personeelswerk in het bedrijfsleven.

Gedurende 30 jaar heeft hij zowat alle aspecten van ‘Human Resources’ doorlopen. Bij vijf verschillende bedrijven was hij ‘personeelschef … Human Resources Director’.

Sinds 2013 werkt hij als HR-consultant, trainer en coach en begeleidt bedrijven en teams naar betere resultaten.

Vanuit deze beide werksituaties ervaarde hij de noodzaak om voor strategische meetings of workshops rond teambuilding een  geschikte setting te vinden. Wallekant speelt juist in op deze noodzaak.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Vergaderhuis Wallekant ontzorgen we je graag. Zo kunnen jij en je team met volle overgave concentreren op wat echt telt. Alles is inbegrepen: van flipcharts tot een goed gevulde koelkast, catering, ontspanning en meer.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.