Reserveren

Aangename kennismaking

Hallo, ik ben Chris.

Ik ben jullie gastvrouw hier bij Wallekant. Ik zorg ervoor dat jullie zich al van bij aankomst thuis voelen in ons huis. Ik verwelkom jullie persoonlijk, maak jullie wegwijs en daarna … tja, dan laat ik alles gewoon aan jullie over. Ons huis is volledig van jullie. Letterlijk.

Van zodra jullie gezelschap compleet is, verdwijn ik. En als jullie me nodig hebben, ben ik er direct. Een eenvoudig telefoontje volstaat.

Hallo, ik ben Gust.

Ik ben voornamelijk aanwezig achter de schermen. Ik zorg er voor dat alle aanwezige apparatuur in ons huis naar behoren werkt en ik sta Chris bij waar en wanneer ik dat kan. Ik steek dus ook graag een handje toe bij de voorbereiding van jullie komst.

Tijdens jullie aanwezigheid, ben ik er alleen als dat nodig is. En aan het einde van jullie dag. Ik ben dan immers altijd nieuwsgierig naar jullie ervaringen bij Wallekant.

Van geboortehuis …

Dit huis was meer dan 100 jaar geleden nog het hoveniershuis van Castel Heizyde dat hiernaast ligt. Sinds midden de twintigste eeuw werd het bewoond door de ouders van Chris en hun vier kinderen. En ook haar grootmoeder woonde hier een tijdlang.

Het huis bleef nadien dienen als kangoeroewoning want ook Chris en Gust woonden hier in de eerste drie jaar van hun huwelijk.

… tot vergaderhuis

Nadat wij het huis in 2014 overkochten van de familie, werd het in 2015 grondig gestript, gerenoveerd en gemoderniseerd. Het werd op dat moment ook omgedoopt tot Vergaderhuis Wallekant.

Het resultaat mag gezien worden (al zeggen we het zelf). Niet alleen vormt de combinatie van oude en nieuwe elementen een mooi geheel, het is vandaag ook een uitstekende locatie voor ontmoetingen met collega’s, professionele besprekingen, trainingen, …

Eigenlijk is het vandaag zo’n beetje jullie (t)huis.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Vergaderhuis Wallekant ontzorgen we je graag. Zo kunnen jij en je team met volle overgave concentreren op wat echt telt. Alles is inbegrepen: van flipcharts tot een goed gevulde koelkast, catering, ontspanning en meer.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.