Reserveren
Opleiding geven Vergaderhuis Wallekant

Onze passie en professionele ervaring. Jouw resultaat.

Hier bij Wallekant draait alles om jouw resultaat, of beter, dat van je deelnemers. Dit huis is dan ook het resultaat van onze eigen jarenlange ervaring in de HR-sector (o.a. als trainer) en de sociale sector. We kozen daarom voor een warme gezellige aankleding en vulden deze aan met lokale kunst en muziekinstrumenten. We voorzagen ook tal van ontspanningsmogelijkheden: een spelletje biljart, petanque of een gezelschapsspel tijdens de pauze of zelfs als deel van de opleiding? Dat kan.

Wil je een cursus geven bij Wallekant, dan vindt je hier een trainingslocatie die je alles biedt wat je nodig hebt om te kunnen lesgeven. Een grote Smart TV om te projecteren, supersnel internet, flipcharts, … Het behoort allemaal tot ons standaard aanbod. Net zoals alles wat we al eerder vermeldden.

Je bent hier bovendien steeds helemaal alleen met je groep. Jullie kunnen gebruik maken van ons hele huis. Bij ons geen pottenkijkers of onverwachte onderbrekingen dus. En door onze rustige ligging midden in het groen hebben jullie evenmin last van storende omgevingsgeluiden.

Kortom, bij Wallekant vind je als opleider of trainer de ideale omstandigheden om jouw expertise te delen met je klanten.

Opleiding geven met een blijvende impact?

Opleiding geven zonder zorgen? Wallekant.

Bij Wallekant krijg je alle tijd en ruimte om de competenties en vaardigheden van je deelnemers te vergroten. Zonder dat je je zorgen moet maken over praktische beslommeringen. Catering nodig? Wij zorgen met plezier voor een aanbod op maat. En dat doen we ook graag als jullie op zoek zijn naar een leuke activiteit of workshop.

Wat ook je vraag is, stel ze ons. We gebruiken graag al onze eigen ervaring en vakkennis om voor jou een aanbod op maat uit te werken.

Zo kun jij je zonder zorgen focussen op opleiding geven, ook als het gaat over een traject met meerdere opleidingsdagen.

Ontdek de vele voordelen van opleiding geven in Vergaderhuis Wallekant. Ervaar zelf wat ons huis voor jullie kan doen, reserveer nu alvast jouw plek voor de datum van jouw volgende opleiding. Dan contacteren wij jou om alle details te bespreken. En je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met jouw vraag.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.