Referenties klanten

Wat vonden zij ervan?

Joris Van den Borre - Global Enterprise Systems Team Lead Ontex Group NV

De reden waarom wij steeds blijven terugkeren naar Vergaderhuis Wallekant is omdat wij er steeds zeer hartelijk worden ontvangen. De gastvrouw en gastheer zorgen er voor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Het huis en de sfeer helpt ons steeds weer om de volle aandacht te kunnen geven aan de agenda. We worden er niet gestoord of onderbroken, wat bijvoorbeeld op kantoor wel het geval zou kunnen zijn. Er is voldoende ruimte om op te splitsen in groepen als dat nodig is en de faciliteiten en catering zijn ook steeds perfect in orde. Kortom, een aanrader voor wie wil vergaderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Els Verstraeten - Manager Jump2Work Outplacement & Loopbaanbegeleiding - SBS Skill BuilderS

Vergaderhuis Wallekant is voor ons de juiste plaats om een belangrijke vergadering of overleg te organiseren.
Je komt toe in een huiselijke doch professionele setting, waarin je kan wisselen tussen de klassieke zaal opstelling en een lounge gedeelte. Tijdens de pauzes kan je een heerlijke maaltijd naar keuze nuttigen, voor ons vaak de huisgemaakte voorzieningen, zoals de lekkere soep of de verschillende salades.
Daarnaast kunnen we iedere keer rekenen op het warm onthaal van gastvrouw Chris.
Kortom een aanrader voor succesvolle vergaderingen.

Jan Hiel zaakvoerder - Groep Dender

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve - HR Director Belgium - C&B Director Group - Continental Foods

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs. 
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock - Regional Head of Finance and HR SNL - Sint-Niklaas Logistics NV - LIDL

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers - HR Manager - PostNL België 

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘a la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.