Reserveren
Vergaderen tussen kunst
De meerwaarde van kunst op een vergaderplek

Kunst geeft! Een kunstwerk geeft sfeer, is decoratief, vertelt een verhaal en nodigt je uit om je eigen verhaal te vertellen. Kunst heeft een echte meerwaarde op elke vergaderplek.

Een schilderij geeft veel en heeft eigenlijk maar weinig nodig. Een plek op de muur en de bereidheid om er naar te kijken.

De uitstraling van beeldende kunsten op een werkplek moet niet onderschat worden. Uit onderzoek blijkt dat kunst een prettigere werkomgeving creëert, dat het mensen aanzet om met mekaar in gesprek te gaan en dat het bezoekers op een warm welkom trakteert.

Het is een misvatting dat kunst slechts voor enkelen is weggelegd. Je hoeft echt geen verstand van kunst te hebben om er te kunnen van genieten! Iedereen ervaart, voelt en beleeft op een andere manier.

Kunst op een vergaderplek is als een subtiel visitekaartje. Het effect van mooie schilderijen of andere kunstvormen is groot en draagt bij aan de sfeer die je wil uitstralen. Het toont dat je belang hecht aan inhoud en presentatie. Mensen die van deze ruimtes gebruik maken voelen de passie en tevens de zorg die aan hen als gebruiker, besteed wordt.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.