Reserveren
Leuke teambuilding activiteit Vergaderhuis Wallekant samenwerking Bounce-It
Leuke teambuilding activiteit? Outdoor escape game bij Wallekant

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? En je wilt liefst een actieve en avontuurlijke activiteit? Dan kun je voortaan ook bij Vergaderhuis Wallekant terecht voor een unieke ervaring. Met ons aanbod voor een Augmented Reality outdoor escape game beleven je teamleden een uniek en vooral spannend avontuur in de natuur in de omgeving van Vergaderhuis Wallekant.

Operatie Mindfall. Unieke teambuilding activiteit.

Operatie Mindfall van onze partner Bounce-It is een uitdagende en leuke activiteit voor jouw teambuilding. Geen kleiduifschieten, highland games, vuurlopen of laser shooting bij ons maar een escape game dat jullie vraagt om samen te werken, raadsels op te lossen, sportieve uitdagingen te voltooien, en … de wereld te redden. En dat allemaal terwijl jij en je teamgenoten samen de groene omgeving rond Vergaderhuis Wallekant ontdekken.

Het verhaal?

Een geheime organisatie heeft het grondwater vervuild met een virus dat de controle over de menselijke geest overneemt. De verspreiding van het virus loopt razendsnel. De hele wereld is in gevaar. De hele mensheid wordt met uitsterven bedreigd. Kunnen jullie de wereld redden en de daders ontmaskeren? Ga undercover, voer de diverse opdrachten uit, los alle raadsels op en voorkom dat de wereld ten onder gaat. En dat liefst zo snel mogelijk. Elke minuut sterven meer mensen overal ter wereld. Nog twee uur en dan …

Augmented reality: het beste van vele werelden.

De outdoor escape game bij Wallekant verenigt natuur, avontuur, teamwork en technologie. Door gebruik te maken van innovatieve technologie is het bovendien de perfecte combinatie van een klassieke schattenjacht, een GPS game en een escape room.

Verdeel jullie team in kleine groepen en ga op pad voor een wandeling van ongeveer een uur in de buurt van Wallekant. Elk team heeft een iPad ter beschikking waarop de route en vooral ook het verhaal tot leven komen.

Augmented reality voor ‘augmented’ teamspirit.

De virtuele escaperoom bij ons is zonder twijfel een vernieuwend en origineel alternatief voor de vele alom bekende teambuilding spellen die er zijn. Bovendien biedt de unieke combinatie van verschillende elementen ook heel wat voordelen:

  • Een perfecte samenwerking en open communicatie zijn noodzakelijk om het escape spel tot een goed einde te brengen.
  • De bijzondere omstandigheden zorgen ervoor dat je elkaar beter leert kennen.
  • De vragen en opdrachten doen niet alleen een beroep op jullie denkvermogen maar stimuleren out-of-the-box denken en een creatieve aanpak.
  • Doelgericht denken en werken binnen het team is een noodzaak om snel tot oplossingen te komen.
  • De groep die het snelst alle problemen oplost, wint het spel. Er is dus ook een competitief element verbonden aan het spel. Stressbestendigheid is dan ook een belangrijke factor in het hele verhaal.

Kortom, de AR outdoor escape game van Wallekant en Bounce-It is niet alleen leuk, het draagt ook bij aan een goede teamgeest en het stimuleert je team om samen de lat hoger te leggen.

Teambuilding bij Wallekant? Top activiteiten, top service, ultieme flexibiliteit.

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Dan is de AR outdoor escape game die we bij Vergaderhuis Wallekant aanbieden in samenwerking met Bounce-It absoluut het overwegen waard. Het spel is niet alleen een echte energizer voor je team, het slaagt er ook in om de samenwerking binnen het team te verbeteren vandaag en in de toekomst.

Vergaderhuis Wallekant heeft jullie bovendien nog heel wat meer te bieden. Jullie teambuilding combineren met een teamoverleg? Ons huis biedt verschillende vergaderzalen en door de unieke ligging in het groen is het hier bovendien perfect mogelijk om gewoon in de tuin te overleggen. Een teambuilding inclusief een heerlijk diner? Wij werken graag een catering aanbod op maat uit. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden. Wij helpen jullie graag.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.