Reserveren

Vergaderen in de natuur: een boost voor je focus

Breek je graag even los van de dagelijkse sleur op je kantoor of thuiswerkplek? Vergaderen in de natuur doet wonderen voor je focus en creativiteit. Bij Vergaderhuis Wallekant zit je op een toplocatie: midden in het groen, even weg van afleiding.

Frisse lucht, frisse ideeën

Doe het met een wandelmeeting, een petanque-sessie of een babbeltje in het gras.

Voor wie zijn doorsnee dag doorbrengt tussen vier muren, is het een verademing om buiten te zijn. Even je werkplek verhuizen van kantoor naar een toplocatie in het groen doet wonderen.

Vergaderen in de natuur bij Wallekant betekent …

  • … alleen zijn. Het hele huis is exclusief voor jou en je team.
  • … werken in een lichtrijke omgeving, waar je dankzij grote ramen de buitenlucht binnenbrengt.
  • … voldoende ontspannen in de natuur: met een eigen petanquebaan, en andere ontspanningsmogelijkheden op maat.

Persoonlijke aanpak

Vergaderhuis Wallekant is meer dan een vergaderzaal. We zorgen graag voor de gepaste catering en ontspanningsmogelijkheden. Van versnaperingen en brandhout voor bij het haardvuur tot flipcharts, kabels en adapters voor de vergaderingen.

We bieden geen formules aan. Enkel maatwerk, met een persoonlijke touch, aangepast aan elke bezoeker. Een aanpak die bij onze bezoekers in de smaak valt.

Joris Van den Borre
Global Enterprise Systems Team Lead Ontex Group NV

De reden waarom wij steeds blijven terugkeren naar Vergaderhuis Wallekant is omdat wij er steeds zeer hartelijk worden ontvangen. De gastvrouw en gastheer zorgen er voor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Het huis en de sfeer helpt ons steeds weer om de volle aandacht te kunnen geven aan de agenda. We worden er niet gestoord of onderbroken, wat bijvoorbeeld op kantoor wel het geval zou kunnen zijn. Er is voldoende ruimte om op te splitsen in groepen als dat nodig is en de faciliteiten en catering zijn ook steeds perfect in orde. Kortom, een aanrader voor wie wil vergaderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Binnenkort vergaderen in de natuur?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.