Reserveren

Vergaderen in het groen: frisse lucht voor frisse ideeën

Goeie ideeën ontstaan zelden wanneer je op je laptop zit te tokkelen. Echte creativiteit vraagt ademruimte. Frisse lucht. Denk aan een wandelvergadering, Kubb-sessie of gewoon een brainstorm met je blote voeten in het gras. 

Bij Vergaderhuis Wallekant kun je vergaderen in het groen. Op een toplocatie in een bosrijke omgeving, weg van pottenkijkers en afleiding.

Alle zuurstof aan je creativiteit

In de privétuin vergader je op het grote terras, omgeven door gras, planten en bos. Toch liever binnen? Geen nood. Het huis heeft verschillende vergaderruimtes met grote ramen en zicht op groen:

  • Een grote vergaderzaal (met ruimte tot 24 personen)
  • 2 break-out rooms voor opsplitsing in kleinere groepen
  • Ruime living, keuken en terras

Wallekant is meer dan een vergaderruimte. Wij regelen alles: van flipcharts tot catering en ontspanning op maat. Zo kan je team zich helemaal gooien op de vergadering, brainstormsessie of bijeenkomst. Alle pijlen gericht op creativiteit. Vergaderen in het groen geeft zuurstof aan goeie, frisse ideeën.

‘Wij komen terug!’

Onze bezoekers zijn het erover eens: Wallekant is een uitstekende plek om te vergaderen in het groen, om even weg te zijn van de traditionele (thuis-)werkplek en je volledig te kunnen concentreren op vruchtbaar overleg.

Joris Van den Borre
Global Enterprise Systems Team Lead Ontex Group NV

De reden waarom wij steeds blijven terugkeren naar Vergaderhuis Wallekant is omdat wij er steeds zeer hartelijk worden ontvangen. De gastvrouw en gastheer zorgen er voor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Het huis en de sfeer helpt ons steeds weer om de volle aandacht te kunnen geven aan de agenda. We worden er niet gestoord of onderbroken, wat bijvoorbeeld op kantoor wel het geval zou kunnen zijn. Er is voldoende ruimte om op te splitsen in groepen als dat nodig is en de faciliteiten en catering zijn ook steeds perfect in orde. Kortom, een aanrader voor wie wil vergaderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Geef zuurstof aan je vergaderingen.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.