Reserveren

Vergaderen in het groen: minder stress voor meer creativiteit

Even weg uit je dagelijkse (thuis-)werkomgeving, weg van alle storende factoren… Het zorgt onmiddellijk voor nieuwe energie, minder stress en meer sociaal contact. Al helemaal wanneer het alternatief ook een groene omgeving is. Nieuwe impulsen en ideeën en dus extra creativiteit gegarandeerd.

Bij Vergaderhuis Wallekant kun je vergaderen in het groen. Op een toplocatie in een bosrijke omgeving, weg van pottenkijkers en afleiding.

Alle zuurstof aan je creativiteit

Wallekant bevindt zich op een toplocatie midden in het groen. Je kunt hier vergaderen op het grote terras, omgeven door gras, planten en bos. Een wandelvergadering, Kubb-sessie of brainstorm met je blote voeten in het gras? Bij ons kan het allemaal.

Toch liever binnen? Dat kan. Het huis heeft verschillende vergaderruimtes met grote ramen en zicht op groen:

  • Een grote vergaderzaal (met ruimte tot 24 personen)
  • 2 break-out rooms voor opsplitsing in kleinere groepen
  • Ruime living, keuken en terras

Wallekant is meer dan een vergaderhuis. Wij voorzien niet alleen al het nodige voor jullie vergadering, we kunnen ook zorgen voor catering en ontspanning op maat. Zo kan je team zich helemaal focussen op de vergadering, brainstormsessie of bijeenkomst. Alle pijlen gericht op creativiteit. Vergaderen in het groen geeft zuurstof aan goeie, frisse ideeën.

‘Wij komen terug!’

Onze bezoekers zijn het erover eens: bij Wallekant wordt er alles aan gedaan om van een overleg, training of vergadering een succes te maken. Het is een ideale plek om te vergaderen in het groen. Je bent er even helemaal weg van alle storende invloeden van buitenaf zodat je je er volledig concentreren op de doelstellingen van jullie vergadering.

Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Geef zuurstof aan je vergaderingen.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.