Reserveren

Een inspirerende vergaderlocatie huren?

Losbreken van gewoontes doet wonderen. Heeft jouw team nood aan een nieuwe, inspirerende omgeving voor een vergadering, bijscholing of training? Bij Wallekant kun je een unieke vergaderlocatie huren. Een toplocatie voor topoverleg!

Vruchtbare samenwerking

Een unieke externe vergaderplek huren biedt je team de creatieve voeding die ze nodig heeft om los te breken van vaste denkpatronen, gewoontes en ideeën.

Bij Wallekant geloven we in de kracht van periodiek vergaderen buiten de traditionele omgeving: of die nu in het vertrouwde kantoor is, of in je home office.

Vergaderhuis Wallekant biedt je onder meer:

  • Een breed aanbod aan (vergader)ruimtes: een grote conference room met variërende tafelopstelling, twee kleine break-out rooms, een ruime living met open keuken en eetruimte.
  • Verschillende faciliteiten, standaard inbegrepen in de prijs. Schermen, flipcharts, post-its, adapters en nog veel meer.
  • Cateringmogelijkheden op maat. Een onthaalsnack en ruime voorraad drank zijn inbegrepen. Graag een frisse lunch of een heerlijk diner? Wallekant zorgt ervoor.
  • Uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, zowel in het huis als daarbuiten. Standaard zijn de biljarttafel, gezelschapsspellen en petanquebaan. Een workshop ijssculptuur, een escape room of iets anders? We helpen je graag.

Vergaderhuis à la carte

Een vergaderlocatie huren doe je niet lukraak. De ruimtes moeten immers aansluiten op jouw team. Bij Vergaderhuis Wallekant werken we niet met standaardformules. Elk team heeft andere flow, eigen gewoontes en specifieke wensen. Daarom spelen we graag zo goed mogelijk in op jouw teambehoeften. Een vergaderplek à la carte, dus. Een persoonlijke aanpak die in de smaak valt bij onze bezoekers.

Joris Van den Borre
Global Enterprise Systems Team Lead Ontex Group NV

De reden waarom wij steeds blijven terugkeren naar Vergaderhuis Wallekant is omdat wij er steeds zeer hartelijk worden ontvangen. De gastvrouw en gastheer zorgen er voor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Het huis en de sfeer helpt ons steeds weer om de volle aandacht te kunnen geven aan de agenda. We worden er niet gestoord of onderbroken, wat bijvoorbeeld op kantoor wel het geval zou kunnen zijn. Er is voldoende ruimte om op te splitsen in groepen als dat nodig is en de faciliteiten en catering zijn ook steeds perfect in orde. Kortom, een aanrader voor wie wil vergaderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Een inspirerende vergaderlocatie huren?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.