Reserveren
Wallekant vergaderen

Vruchtbare samenwerking

Een unieke locatie midden in het groen, een gezellig ingericht huis, een grote tuin, lokale kunst … Bij Wallekant vindt je team de inspiratie die ze nodig heeft om vaste denkpatronen los te laten en te komen tot nieuwe, creatieve ideeën.

Bij Wallekant geloven we dat vergaderen buiten de traditionele omgeving niet alleen zorgt voor nieuwe impulsen maar ook een belangrijke bijdrage levert aan betere relaties tussen de teamleden onderling.

Bij Vergaderhuis Wallekant vind je onder meer:

  • Een breed aanbod aan (vergader)ruimtes: een grote conference room met variërende tafelopstelling, twee kleine break-out rooms, een ruime living met open keuken en eetruimte.
  • Verschillende faciliteiten, standaard inbegrepen in de prijs. Schermen, flipcharts, post-its, adapters en nog veel meer.
  • Cateringmogelijkheden op maat. Een onthaalsnack en ruime voorraad drank zijn inbegrepen. Graag een frisse lunch of een heerlijk diner? Wallekant zorgt ervoor.
  • Uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, zowel in het huis als daarbuiten. Standaard zijn de biljarttafel, gezelschapsspellen en petanquebaan. Een workshop ijssculptuur, een escape room of iets anders? We helpen je graag.

Een inspirerende vergaderlocatie huren?

Vergaderhuis à la carte

Een vergaderlocatie kiezen doe je niet ondoordacht. Je wilt immers dat alle elementen aanwezig zijn om je vergadering alle kans op succes te geven. Zo wil je bv. dat de ruimtes aansluiten op jouw team. Bij Vergaderhuis Wallekant kunnen jullie een inspirerende vergaderlocatie huren. We werken niet met standaardformules. Elk team heeft andere flow, eigen gewoontes en specifieke wensen. Daarom spelen we graag zo goed mogelijk in op jouw teambehoeften. Een vergaderplek à la carte, dus. Een persoonlijke aanpak die in de smaak valt bij onze bezoekers.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.