Reserveren
Wallekant vergaderen

Onze unieke aanpak. Jouw resultaat.

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor je volgende vergadering of teamoverleg, dan vind je bij Wallekant een unieke vergaderlocatie. Je vindt bij ons niet alleen vergaderruimtes die voorzien zijn van alles wat je nodig hebt, Wallekant staat ook voor een uniek verhaal.

Hier bij Wallekant zijn we ervan overtuigd dat vergaderen buiten de traditionele kantooromgeving een echte meerwaarde biedt voor jullie vergadering of overleg. We geloven bovendien dat een sfeervolle aankleding en ruimte voor ontspanning bijdragen aan jullie vergaderresultaat en leiden tot betere relaties tussen de teamleden onderling.

Bij ons dus geen kale vergaderzalen maar wel vergaderruimtes met volop natuurlijk licht en daarnaast nog heel wat extra ruimte. Het hele huis is hier van jullie. Vergaderen in de tuin? Gezelllig samen kletsen in de woonkamer? Samen kokkerellen in de keuken? Het kan hier allemaal. Elke ruimte is hier bovendien voorzien van kunstwerken van lokale kunstenaars. En die vervangen we ook nog eens regelmatig. Zo blijven de nieuwe ideeën stromen. Al helpt onze unieke locatie in een rustige omgeving midden in de natuur ook wel. Net zoals de warme en gezellige aankleding van ons huis.

Daarnaast betekent reserveren bij Wallekant ook dat wij alle praktische zaken van jullie overnemen. Een inspirerende vergaderlocatie huren? Bij ons kunnen jullie zich helemaal concentreren op jullie doelstellingen en resultaat.

Maak kennis met Vergaderhuis Wallekant

  • Een breed aanbod aan (vergader)ruimtes: een grote conference room met variërende tafelopstelling, twee kleine break-out rooms, een ruime living met open keuken en eetruimte.
  • Schermen, flipcharts, post-its, adapters en nog veel meer zijn inbegrepen in de prijs. Net zoals heel wat andere faciliteiten.
  • Een onthaalsnack en ruime voorraad drank zijn inbegrepen. Voor de lunch of het diner werken we graag een catering aanbod op maat.
  • Uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, zowel in het huis als daarbuiten. Standaard zijn de biljarttafel, gezelschapsspellen en petanquebaan. Een workshop ijssculptuur, een escape room of iets anders? We helpen je graag.
  • Ruime parking met parkeergelegenheid voor 15 auto’s.

Een inspirerende vergaderlocatie huren?

Wallekant: Vergader(t)huis op maat

Een succesvolle training, vergadering of seminarie begint bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie. Bij Wallekant zijn alle elementen aanwezig om jullie zakelijke bijeenkomsten alle kansen op succes te geven. Door onze unieke aanpak en concept is aankomen bij Wallekant telkens opnieuw een beetje thuiskomen voor jullie. Een gezellig huis, volledig uitgeruste vergaderruimtes, geen pottenkijkers of onverwachte onderbrekingen, … Wallekant voelt vertrouwd, als thuis, en toch telkens een beetje anders.

Ideaal dus voor inspiratie, creativiteit en gezellige babbels met collega’s. Als je dus een inspirerende vergaderlocatie wilt huren, denk dan ‘Oost west, Wallekant best’. Wil je meer informatie over ons aanbod? Contacteer ons. We werken heel graag ook voor jouw volgende meeting een aanbod op maat uit.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.