Reserveren
Wallekant vergaderen

100% focus op jullie resultaat

Bij Vergaderhuis Wallekant draait alles om jullie resultaat, ook voor ons. Zelf zorgen we alvast voor de juiste voorzet, het binnenkoppen laten we aan jullie over. Bij ons vinden jullie het perfecte kader voor jullie overleg.

We hebben daarom alvast gezorgd voor alles wat jullie nodig hebben:

  • Een grote conference room met projector en kleinere ruimtes voor eventuele break-out sessies
  • Inbegrepen faciliteiten: flipcharts, schermen, adapters en meer
  • Een onthaalsnack en -drank is inbegrepen in de prijs. Voor de lunch of het diner werken we graag een aanbod op maat uit. Zelf koken? Een kookworkshop als afsluiter? Dat kan.
  • Ruimte voor ontspannende pauzes: een gezellige living, biljartzaal, petanquebaan, gezelschapsspellen, …
  • Privacy: ons hele huis is exclusief van jullie. Geen onvoorziene onderbrekingen of storende invloeden van buitenaf.

Bovendien vinden jullie overal in ons huis inspirerende kunst om jullie creativiteit en inspiratie te prikkelen.

En we zorgen er ook voor dat jullie zich hier perfect thuis voelen. Van de persoonlijke verwelkoming bij aankomst tot de sfeervolle en inspirerende inrichting van ons huis, bij ons zijn alle elementen aanwezig om van jullie overleg een succes te maken.

Bij Wallekant vergader je beter.

Vergaderhuis Wallekant: resultaat verzekerd!

Vergaderen in alle rust en discretie, in een inspirerend kader, midden in het groen? Je creativiteit de vrije loop laten tijdens een dagje brainstormen? Vergaderhuis Wallekant is dé vergaderlocatie in Oost-Vlaanderen waar vergaderen altijd resultaat oplevert.

Zelf ook jullie kansen op een goed resultaat maximaliseren? Contacteer ons voor meer informatie of reserveer alvast het tijdstip van jullie voorkeur. Dan contacteren wij jou om de details uit te werken.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.