Reserveren

Wallekant: een unieke vergaderlocatie in Oost-Vlaanderen

Ongestoord vergaderen? Een bijscholing, training of workshop organiseren? Bij Wallekant, een unieke vergaderlocatie in Oost-Vlaanderen, zit je goed.

Meer dan een vergaderhuis

In het hele huis vind je verschillende vergadermogelijkheden: van een grote vergaderruimte met projector tot een living waar je rustig ideeën sprokkelt terwijl je achterover leunt in de zetel. We bieden:

  • Verschillende vergaderruimtes: van een grote conference room tot kleine break-out rooms
  • Inbegrepen faciliteiten: flipcharts, schermen, adapters en meer
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden. Een onthaalsnack en drank is inbegrepen. Een kookworkshop als creatieve break? Het kan.
  • Ontspanning op maat: een grote tuin met petanquebaan, een biljartzaal, gezelschapsspellen en meer.

Met een persoonlijke, warme aanpak zorgen we ervoor dat je team zich volledig kan focussen op waardevol, vruchtbaar overleg. Je vergadert midden in het groen en in alle privacy – het huis is namelijk exclusief voor jouw team.

“Wij komen terug!”

Onze klanten zijn het erover eens: Vergaderhuis Wallekant is dé vergaderlocatie in Oost-Vlaanderen om even terug te trekken en te sparren, vergaderen of overleggen.

Joris Van den Borre
Global Enterprise Systems Team Lead Ontex Group NV

De reden waarom wij steeds blijven terugkeren naar Vergaderhuis Wallekant is omdat wij er steeds zeer hartelijk worden ontvangen. De gastvrouw en gastheer zorgen er voor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Het huis en de sfeer helpt ons steeds weer om de volle aandacht te kunnen geven aan de agenda. We worden er niet gestoord of onderbroken, wat bijvoorbeeld op kantoor wel het geval zou kunnen zijn. Er is voldoende ruimte om op te splitsen in groepen als dat nodig is en de faciliteiten en catering zijn ook steeds perfect in orde. Kortom, een aanrader voor wie wil vergaderen weg van de dagelijkse werkomgeving.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

324

Groepen

5411

Bezoekers

Bij Wallekant vergader je beter.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.