Reserveren
Vergaderzaal huren in Dendermonde Wallekant

Alles wat jullie nodig hebben en meer

Bij ons huren jullie dan ook geen vergaderzaal maar wel ons hele huis inclusief de tuin, ruimte voor ontspanning, een keuken, … We gaan bovendien voluit voor een succesvolle vergadering, seminarie of training voor onze klanten en dus hebben we gezorgd dat al de juiste en nodige elementen aanwezig zijn.

  • Vergaderen doen jullie waar jullie zelf willen: kiezen jullie voor de grote conference room voor 14 personen? Eén van de twee kleinere breakout rooms misschien? Of voor de living, de keuken of de tuin? In de loop van de dag even wisselen van ruimte? Dat kan.
  • Elke vergaderruimte beschikt over alle nodige faciliteiten. Stiften, flipcharts, post-its, een beamer, supersnel internet, …  Zowel praktisch als technisch laten wij niets aan het toeval over.
  • Het hele huis is origineel, warm en sfeervol aangekleed zodat jullie zich hier onmiddellijk thuis kunnen voelen en van drempelvrees geen sprake is. Jullie vinden hier bovendien overal kunstwerken van meestal lokale kunstenaars. En die vervangen we regelmatig. Zo willen we gesprekken stimuleren en jullie inspireren tot nieuwe, creatieve ideeën.
  • Een drankje of snack tussendoor? Neem maar. Fruit, snacks en een drankje uit de koelkast zijn gewoon inbegrepen in de prijs.

Graag ook catering? Een workshop of teambuilding activiteit om jullie dag helemaal compleet te maken? Wij werken graag een aanbod op maat uit voor jullie, rekening houdend met jullie wensen en behoeften. Zo krijgen jullie alle ruimte om volop te focussen op het resultaat van jullie meeting, zonder zorgen.

Een unieke vergaderlocatie in regio Dendermonde?

Professionele vergaderzaal in Dendermonde nodig? Wallekant

Ons vergaderhuis bevindt zich in een landelijke, groene en vooral rustige omgeving in de buurt van Dendermonde.  Gelegen op slechts 10km van Aalst en de E40 autosnelweg en op 19km van Lokeren en de E17 autosnelweg is het ook vlot bereikbaar vanuit Brussel, Antwerpen en Gent.

Ben je dus op zoek naar een vergaderzaal in Dendermonde of de wijde regio er rond? Met een centrale ligging? Kies dan voor met Vergaderhuis Wallekant en ontdek het exclusieve kader, de inspirerende inrichting en het gemak van een full-service vergaderhuis.

Wil jij zelf ook gebruik maken van onze vergaderzalen en jezelf verzekeren van een geslaagde uitkomst voor jullie bijeenkomst?  Heb je misschien al een datum in gedachten? Check snel de beschikbaarheid en reserveer alvast de datum van jullie voorkeur of contacteer ons voor meer informatie. Tot binnenkort?

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.