Reserveren
Vergaderzaal Lokeren catering op maat

Wallekant: zoveel meer dan een vergaderplek.

In ons huis vinden jullie alles wat jullie nodig hebben voor jullie vergadering. Van eenvoudige kantoorbenodigheden als stiften, flipcharts en post-its tot supersnel internet en de mogelijkheid om te projecteren en online meetings te organiseren, alles is voorzien en inbegrepen in de totaalprijs.  Net zoals fruit, snacks en een drankje uit de koelkast trouwens.

Reserveren bij Wallekant betekent trouwens nog wel meer:

  • Ons hele huis is van jullie: jullie kunnen dus ook gebruik maken van de living, de keuken, de badkamer, de biljartzaal, de tuin, … Alles dus.
  • Vergaderen in de conference room met ruimte voor 14 personen? In één van de twee kleinere breakout rooms? Of gewoon in de living, de keuken of de tuin? Willen jullie In de loop van de dag even wisselen van ruimte? Alles is mogelijk.
  • We hebben gezorgd voor een originele, warme en sfeervalle aankleding. Zo voelen jullie zich onmiddellijk thuis en is er van enige drempelvrees geen sprake.
  • Extra inspiratie nodig? Ook daar hebben we aan gedacht. Overal in ons huis vinden jullie kunstwerken van meestal lokale kunstenaars. En die vervangen we ook regelmatig. Zo willen we gesprekken stimuleren en jullie inspireren tot nieuwe, creatieve ideeën.

Zullen we ook iets voorzien voor de lunch of het diner voor jullie? We werken graag een aanbod op maat uit voor catering. Enne, … ook voor een leuke workshop of teambuilding activiteit helpen we jullie graag. Zo krijgen jullie alle ruimte om volop te focussen op het resultaat van jullie meeting, zonder zorgen.

Een unieke vergaderlocatie in regio Lokeren?

Vergaderlocatie Lokeren? Uniek aanbod bij Wallekant.

Op zoek naar een geschikte vergaderzaal in Lokeren? Wallekant is gelegen op slechts een steenworp afstand van de stad Lokeren en bevindt zich in een landelijke, groene en rustige omgeving. Het biedt jullie alles wat jullie nodig hebben voor een succesvolle meeting en nog veel meer. Parkeerproblemen? Ons huis beschikt ook over een ruime privé parking voor 14 auto’s.

Ontdek de verschillende voordelen van vergaderen bij Wallekant. Ervaar zelf de voordelen van het exclusieve kader, de inspirerende inrichting en het gemak van een all-inclusive vergaderhuis. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of reserveer alvast de datum van jullie voorkeur. Dan contacteren wij u om de verdere details te regelen.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.