Reserveren

Vergaderruimte boeken in een uniek kader? Vergaderhuis Wallekant

Welkom bij Chris en Gust. Je bent hier een beetje thuis. Vergaderen doe je hier zonder gestoord te worden. Het hele huis is van jullie. Een bijscholing, training, workshop, een dagje brainstormen… Vergaderruimte boeken bij Wallekant, dat is jouw garantie op succes.

Vergaderruimte boeken uniek kader

Meer dan zomaar een vergaderhuis

Je vindt Wallekant Vergaderhuis in Lebbeke, Oost-Vlaanderen, ergens midden in het groen. Er zijn verschillende vergaderruimtes in het hele huis: een grote conference room met projector, kleinere break-out rooms, een living waar je kan brainstormen terwijl je achterover leunt in de zetel… Het is er allemaal.
Boek je vergaderruimte bij ons, dan betekent dat:

  • We voorzien flipcharts, schermen, adapters en tal van andere faciliteiten.
  • We verwelkomen je graag met een onthaalsnack en drankje. Graag ook een lunch of diner? Willen jullie misschien zelf koken? Het kan. We werken immers volledig op maat van onze klanten, ook voor catering.
  • We bieden jullie graag ook ontspanning op maat: ons huis beschikt over een grote tuin met petanquebaan, een biljartzaal, gezelschapsspellen en meer.

Kortom, we willen dat jullie zich hier thuis voelen, dat jullie zich volledig kunnen focussen op jullie eigen doelstellingen, in alle rust en privacy. De praktische organisatie nemen wij voor onze rekening. Voor ons is dat dé manier om ervoor te zorgen dat vergaderruimte boeken ook leidt tot resultaat.

Vergaderhuis Wallekant: jouw garantie op een succesvolle vergadering

“Wij komen terug.” Dat is wat onze klanten zeggen en daar doen we het voor. Voor hen staat het vast: als je een vergaderruimte boekt bij Vergaderhuis Wallekant, dan levert dat betere relaties op, meer productiviteit en vooral ook resultaten.

Zelf ook vergaderen in Vergaderhuis Wallekant?

Reserveer vandaag nog je vergadermoment
of neem contact op voor meer informatie.

Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Vergaderruimte boeken in een uniek kader?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.