Reserveren
Wallekant vergaderen

Meer dan zomaar een vergaderhuis

Persoonlijk contact, vriendschappen, … daar begint elke goede samenwerking mee. En daar zetten we bij Wallekant volop op in. Een warme, huiselijke omgeving, ruimte om te relaxen en te ontspannen … Bijkletsen met collega’s, banden versterken, werken aan samenwerking, … het gaat hier bijna vanzelf.

We zijn natuurlijk bovenal een vergaderhuis. Je vindt hier dus ook de perfecte omstandigheden voor een succesvolle vergadering. Boek je vergaderruimte bij ons, dan betekent dat:

  • Er zijn bij ons verschillende vergaderruimtes: een grote conference room met projector, kleinere break-out rooms, een living waar je kan brainstormen terwijl je achterover leunt in de zetel, …
  • We voorzien flipcharts, schermen, adapters en tal van andere faciliteiten.
  • En we verwelkomen jullie met een onthaalsnack en drankje. Graag catering op maat voor de lunch of het diner? Dat kan.

Persoonlijk contact, werken aan samenwerking en vooral, resultaten boeken. Daar draait het voor ons om. Vergaderruimte boeken bij Wallekant? Dan is ons huis helemaal voor jullie. Zo kunnen jullie in alle rust en privacy werken aan jullie doelstellingen.

De praktische kant? Laat dat maar aan ons over.

Vergaderruimte boeken in een uniek kader?

Vergaderhuis Wallekant: jouw garantie op een succesvolle vergadering

Vergaderruimte boeken bij Wallekant? Dat is inzetten op betere relaties, meer productiviteit en resultaten zowel vandaag als in de toekomst. Of het ook klopt? Onze klanten zeggen steevast met volle overtuiging: “Wij komen terug”. En daar doen we het voor.

Zelf ook vergaderen in Vergaderhuis Wallekant?

Reserveer vandaag nog je vergadermoment of neem contact op voor meer informatie.

freddy Vander Mijnsbrugge
Freddy Vander Mijnsbrugge
Coachinghouse
Managing Director & Founder

Als professionele coach is de context waarin je werkt én de aangeboden diensten een essentieel onderdeel van je aanbod. En het aspect ‘goedvoelen’ is wellicht nog belangrijker. In vergaderhuis Wallekant vinden zowel onze coaches als onze coachees het gezonde evenwicht tussen een professioneel kader, gecombineerd met een huiselijke en gezellige sfeer. Het gevoel van ‘er wordt hier degelijk voor ons gezorgd’ scherpt zowel de creativiteit als de geboden ‘veiligheid’ aan, en ontzorgt onze coaches en trainers van heel wat stress. Een geweldige formule in een landelijk kader, met de nodige moderne faciliteiten om elke workshop en coachingessie een succes te maken.

Niels Tekke
Niels Tekke
Meerkat
Directeur en Leadership Trainer

Voor een Management Development programma van een belangrijke klant heb ik in de achterliggende maanden regelmatig gebruik gemaakt van de gastvrijheid van Wallekant. Ik kan dit iedereen aanbevelen die houdt van een warm welkom, oprechte behulpzaamheid, fijne en lichte ruimtes en – niet onbelangrijk – een heerlijke lunch.

Gust en Chris, hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

jan hiel
Jan Hiel
Groep Dender
Zaakvoerder

Vergaderhuis Wallekant is voor mij dé ideale vergaderlocatie om samen met ons team een jaarlijkse bijeenkomst te houden. Rustig en ongestoord vergaderen, in een huiselijke maar toch voldoende professionele sfeer, met Chris en Gust die steeds klaar staan om te helpen…
Jaja, wij komen terug 😊 .

jean-luc van vyve
Jean-Luc Van Vyve
C&B Director Group – Continental Foods
HR Director Belgium

Al van onze ‘eerste keer’ was een dagje seminarie met teambuilding in Wallekant een schot in de roos! Het perfecte evenwicht tussen een professioneel kader (in de moderne vergaderzaal) gecombineerd met een huiselijke, gezellige en gemoedelijke sfeer. Het gevoel van ‘een dagje er tussenuit’ scherpt de creativiteit en stimuleert het teamgevoel. Reeds vele vruchtbare (terugkom)sessies met verschillende teams van Continental Foods zijn hiervan het bewijs.
Leuk ook dat Gust en Chris op de achtergrond ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.
Proficiat om deze formule van ‘vergaderhuis’ te lanceren in België!

pieter de bock
Pieter De Bock
Sint-Niklaas Logistics NV – LIDL
Regional Head of Finance

Wat me vooral bijgebleven is is jullie zeer warme, persoonlijke onthaal. Het feit dat jullie kleine knipoogjes voorzien voor jullie klant, zoals in ons geval koekjes of fruit uit onze winkels is daar een voorbeeld van. Wat mezelf steeds verheugde is de vlotte samenwerking, steeds snelle reactie wat ons ook steeds in staat stelde om snel en efficiënt te plannen. Geen rompslomp en toch steeds de hoogste kwaliteit verzekerd of hoe jullie meteen nauw aansluiten bij ons bedrijf.

koen kempenaers
Koen Kempenaers
PostNL België
HR Manager

Vele kanten!
Een combinatie van enerzijds een ruimte die uitnodigt om te werken, te sparren, vergaderen of overleggen. Anderzijds de gedachte dat er buiten de koffie en de koekjes, er aan de familietafel het gesprek verder gezet kan worden bij een lekkere lunch. Chris en Gust gaan hiervoor ‘à la carte’ voor een bord vol ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis.
Alles kan, heel veel is mogelijk.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.